Priuštite svojem nepcu jedan sasvim drugačiji doživljaj: savršeno ukusan i neodoljivo hrskav!

Ako se želite hraniti zdravo, trebate izbjegavati gotove i polugotove proizvode te konzumirati isključivo svježe pripremljenu hranu.

I pašteta može biti zdrava ako je pripremite doma od kvalitetnih namirnica.

Donosimo vam recept za paštetu od tune kojoj nećete moći odoljeti: posebno kada je namažete na hrskavi kruh.

Pašteta od tunjevine

  • tunjevina (može i iz konzerve)
  • 2 tvrdo kuhana jaja
  • sitno nasjeckani kiseli krastavci
  • kapari
  • sok od polovice limuna
  • malo maslinova ulja
  • 2-3 žlice krem sira

priprema

  1. Količina sastojaka ovisi o tome kakvu strukturu paštete preferirate: ako volite kremastiju, dodajte još krem sira (ili malo majoneze), a ako volite kiselkastiji okus, slobodno stavite više limunova soka ili kiselih krastavaca.
  2. Sve sastojke jednostavno stavite u blender i miksajte do željene strukture.

Osim od tune, paštetu po istom principu i sa istim sastojcima možete napraviti i od kuhane piletine.

Preporučujemo