Pripremite se za nadolazeće proljeće, koje donosi nove, svježe okuse

Losos

Ako ste losos dosad pripremali samo na tavici ili grillu, krajnje je vrijeme da isprobate i nove načine njegove pripreme.

Predlažemo tatarski steak od lososa (nasjeckan i poslužen sirov).

Losos narežite na kockice, dodajte mladi luk i maslinovo ulje, posolite i popaprite pa pokapajte sokom od limete. Priprema je brza, no doživljaj će potrajati!

Endivija

Neki to vole gorko… Ako i vi pripadate toj grupi, salata s endivijom oduševit će vas. Endivija ima gorko-slatki okus i predivnu aromu.

Leća

Za razliku od smeđe leće, crnu leću prije kuhanja ne morate namakati, a za razliku od one crvene, ne možete ju ni prekuhati.

Dakle, pravi izbor je – crna leća. Ova je namirnica idealna za salate i predjela, a izvrsno se slaže uz ribu ili piletinu.

A volite li malo eksperimentirati, od crne leće napravite talijanski rižoto.

Preporučujemo