Bez “frostracije”. Bez lijepljenja. Jer više volimo jednostavno uzeti hranu iz zamrzivača nego do nje dolaziti razbijanjem leda.

Kad radosno krenete prema zamrzivaču kako biste izvadili sastojke za pripremu omiljenog jela, očekujete da ćete ih jednostavno pronaći i izvaditi. Zasigurno ne očekujete zamrzivač koji ćete jedva otvoriti, a zatim naići na zbunjujući kaos zamrznutog povrća, voća i mesa. Ima li što neugodnije od debelog sloja leda na komadima hrane koja je izgubila svoj pravi okus? I nije li posve frustrirajuće čekati da se ta kugla leda otopi kako biste vidjeli jeste li iz zamrzivača izvadili ono što ste htjeli?

Najnovija NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima/zamrzivačima Gorenje staje na kraj takvim frustracijama! NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača, a vaša zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus. Uz to, NoFrost tehnologija također sprečava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama – ladice će biti lijepo organizirane i uredne… A bez leda na vašoj hrani nestat će i vaše brige i frustracije!

Bez leda, bez briga, bez frustracija

Frustracije zbog leda u zamrzivaču, zamrznuta hrana prekrivena ledom i brige o tome hoćemo li pronaći ono što trebamo u neprepoznatljivoj kugli zamrznute hrane uskoro će biti samo uspomena iz davne prošlosti. Najavljujemo kraj frustracija koje uzrokuje led. Vrijeme je da osvježimo naš duh, tijelo i kuhinju. Gorenje kombinirani hladnjacizamrzivači s NoFrost tehnologijom unose novi val svježine zajedno sa svojim modernim izgledom i praktičnim funkcijama.

Nema više nakupina leda u vašem zamrzivaču

Provedite sunčan dan isprobavajući recepte za odlične smoothije dodajući baš one sastojke koje želite. Sastojke koje ste zamrznuli kako biste ih iskoristili u trenucima poput ovoga: u svoj ćete blender ili smoothie maker moći dodati trešnju po trešnju ili bobicu po bobicu. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji vaše trešnje neće biti zalijepljene u neprepoznatljivu kuglu leda. NoFrost tehnologija i njezino strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način onemogućuju lijepljenje zamrznute hrane. Vaše će zamrznute bobice ostati bobice… Izgledom, okusom i svježinom. Isto vrijedi i za trešnje i ostalu hranu koju izvadite iz zamrzivača. Zadržat će svoj oblik pa će time hrana u vašoj ladici u zamrzivaču biti uredno posložena i imat ćete više mjesta u njoj.

Zamrznute unutarnje stranice zamrzivača? Davna prošlost!

Što biste učinili kad odjedanput više ne biste imali ništa na popisu zadataka koje morate obaviti? Počnite razmišljati o tome jer više ne morate provoditi dane ispred svojeg zamrzivača s raznim „alatima“ za odleđivanje i posudom za led. Iscrpljujuće otapanje leda i čišćenje zamrzivača, tijekom kojeg trošite vrijeme i električnu energiju, sad su davna prošlost zahvaljujući NoFrost tehnologiji. NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način sprečavaju nakupljanje leda na vašoj hrani i unutarnjim stjenkama zamrzivača. A budući da nema leda, nema ni potrebe za njegovim otapanjem i lomljenjem te čišćenjem zamrzivača na tako težak način. Vrijeme možete provesti uživajući u aktivnostima kao što je berba borovnica koje će vas – ako se zamrznu na pravi način – dugo veseliti i zadržati sve vitamine, minerale i lijepe uspomene na ljeto.

Novi val svježine

NoFrost tehnologija u kombinaciji s inovativnim tehnologijama kao što su MultiFlow 360°, DynamiCooling i IonAir osigurava učinkovito strujanje ioniziranog zraka kako bi se održala stalna temperatura u svakom dijelu kombiniranih hladnjaka-zamrzivača Gorenje, uklonila vlaga i spriječilo nastajanje neugodnih mirisa. Rezultat je idealna mikroklima za zamrznutu hranu i namirnice koje se drže u hladnjaku, a koje dulje zadržavaju svježinu, izgled, boju i okus. Otkrijte sve prednosti NoFrost tehnologije i osjetite dugotrajnu svježinu i osvježavajući okus.

Uredne ladice bez leda

Ima li što ružnije od sloja leda na vašoj hrani i namirnica koje su izgubile okus? NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka unutar zamrzivača učinkovito uklanjaju vlagu i sprečavaju nakupljanje leda na hrani i unutarnjim stranicama zamrzivača. Zaboravite na ledeni prekrivač na zamrznutoj hrani i uživajte u uredno položenim zalihama ukusne hrane. Vrijeme je da osvježimo naš duh, tijelo i kuhinju. Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine. Više informacija potražite na internetskoj stranici.

Kad je zamrznuta hrana bolja od svježe?

Poznati Murphyjev zakon kaže da „ako nešto treba poći po zlu, poći će”. Konkretan primjer tog zakona u praksi, dobro poznat mnogima, jest kada cijelo ljeto čekate da skupite plodove iz svojega vrta, a onda vas povrće i voće iznenadi i sazrije baš dok ste vi na godišnjem odmoru. Pri povratku vas dočekaju zrele rajčice, maline, jagode, mrkva pomiješane s peršinom, zarasla blitva i još puno toga. Umjesto da bacimo dio svježih namirnica koje ne možemo pojesti, na što se svi prebrzo i prečesto odlučujemo ovih dana, predlažemo drugi, ekološki siguran i zdrav pristup: ako imate više svježih namirnica nego što ih možete iskoristiti, zamrznite ih dok su najzrelije. Svježe i zrele namirnice mogu se jednostavno zamrznuti umjesto da ih stavite u hladnjak u kojem će s vremenom izgubiti svježinu i, što je još važnije, vitamine i minerale. Samo će ispravno zamrznuta hrana zadržati vitamine, minerale i odlučan okus te ćete je imati pri ruci cijele godine.

Rješenje:praktična pakiranja za ljude u pokretu

Postoji mnoštvo recepata za gotova jela koja se mogu zamrznuti, mješavine voća za smoothije koji će vas razbuditi rano ujutro, domaće temeljce, gotove mješavine povrća i slično. Svi su oni još praktičniji ako ih stavite u pakiranja za jedan obrok.

Želite uštedjeti novac? Odlučite se za NoFrost

Kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom uštedjet će vam novac na mnoge načine: – Prvo, sačuvat ćete energiju jer nećete morati otapati led u svojemu zamrzivaču za vrijeme njegova čišćenja s obzirom na to da NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka u zamrzivaču uklanjaju vlagu i na taj način sprečavaju nakupljanje leda. – Drugo, uštedjet će novac koji biste potrošili na kupnju svježih namirnica dostupnih izvan sezone. – Treće, uštedjet ćete na električnoj energiji jer najnoviji kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje s NoFrost tehnologijom troše manje energije od starijih modela što ih čini učinkovitijima i sigurnima za okoliš.

Savjeti za zamrzavanje

Ispravno zamrzavanje hrane je jednostavno.

1. Zamrznite svježe voće i povrće kad je ono najzrelije. Na taj ćete način očuvati njihove vitamine i minerale, okus, boju i izgled, a katkad će ono biti i zdravije od svježe hrane koja gubi svoju svježinu, okus, vitamine i minerale dok stoji sa strane.

2. Nepraktično? Odsada prijeko potrebno. Hranu i gotova jela trebalo bi zamrzavati u porcijama za jedan obrok. Na taj će vam način hrana koju želite biti dostupna cijele godine, a zdrav obrok pripremit ćete brzo i jednostavno.

3. Uredno organizirano i posloženo. Izbjegavajte dobro poznate frustracije koje uzrokuje led u ladicama zamrzivača dok ih pretražujete, a ruke vam se smrzavaju. Hrana bi trebala biti pravilno pakirana, uredno označena i stavljena u ladicu zamrzivača. Na taj ćete način uvijek znati gdje se nalazi i koliko je dugo u zamrzivaču.

4. Sačuvajte energiju koju ulažete u mukotrpno otapanje leda i čišćenje zamrzivača. Radije uložite novac u novi model, na primjer, kombinirani hladnjak-zamrzivač Gorenje s NoFrost tehnologijom koja se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kako bi se uklonila vlaga iz zamrzivača. Na taj se način sprečava nakupljanje leda na unutarnjim stranicama zamrzivača i hrani. Čišćenje zamrzivača više neće biti potrebno.

5. Zamrznuta hrana, veća ušteda! Zamrznuta hrana zadržava svoj oblik, izgled, okus, vitamine i minerale, ali i štedi vaš novac. Ušteda je dvostruka. Prvo, možete uštedjeti novac koji biste potrošili na svježe namirnice (čak i izvan sezone), zatim možete uštedjeti i na električnoj energiji jer su novi kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom učinkovitiji, brže zamrzavaju hranu i troše puno manje energije od ostalih modela.

Vrijeme je da osvježite svoj duh, tijelo i kuhinju bez nepotrebnog leda. Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine. Više informacija potražite na internetskoj stranici.

Pogledajte video Gorenje NoFrost kampanje na linku.

Preporučujemo