Nema sumnje da uz mesnu ponudu te ponudu slatkih delicija na Adventu u Zagrebu treba kušati i onu tekuću. Odakle krenuti? Čitajte u nastavku

Hodate po Adventu u Zagrebu, zastanete, pojedete nešto slano. Nastavite, zastanete, pojedete nešto slatko. Ali cijelo vrijeme u ruci imate neko toplo piće koje vas i grije i osvježava. Pitanje je samo – koje piće nosite u ruci?

Da bi vam ponudili odgovor na to pitanje, Jamnica recenzenti u trećem su obilasku Adventa kušali tekuću ponudu. Od klasičnih, kuhanih vina i rakija, do vrućih koktela s Aperolom i džinom. Isprobali su i vruću čokoladu s rakijom, likerima i viskijem, što ih je apsolutno oborilo s nogu.

Većina je svoj glas dala spomenutoj vrućoj čokoladi, a drugo mjesto zaslužila je kuhana rakija. Od nekih su pića očekivali više, no generalno nisu ostali razočarani ni s čime što su isprobali.

Provjerite cijelu ponudu na Jamnica web stranici i nikako ne propustite pročitati i dva prethodna izvještaja, sa slanog i sa slatkog obilaska. U bogatoj adventskoj ponudi, svaki će savjet dobro doći.

Preporučujemo