Posjetite Arena Centar 26. studenoga jer vas od 18 do 19 sati očekuje koncertni nastup Natali Dizdar uz pratnju Aleksandra Ismailovskog na klavijaturama, gdje će uz svoje poznate hitove izvesti i novi singl Mjesto za jedno! Iskusite i doživljaj kupnje u odabranim trgovinama Arena Centra! Plaćajte svojim Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u 50 trgovina.

Novi fantastičan singl Mjesto za jedno, svojevrsni je nastavak velikog hita Grijeh iz radionice Dina Šarana, dugogodišnjeg suradnika i  autora velikih hitova Grijeh, Stranac, Ne pitaj, Mjesto za dvoje.

Sjajna glazbenica, miljenica radijskog etera, novim singlom najavljuje svoj treći studijski album, te će u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika po prvi puta održati koncert 9. prosinca 2016. s početkom u 22sati, u Tvornici kulture.

mc-story-shopping-day-600x600-banner

Iznimnim talentom, a sada već i velikim iskustvom, sjajna glazbenica predstavit će svoj odabrani program, premijerno izvesti novi single Mjesto za jedno i objediniti svojih proteklih 13 godina glazbene karijere.

Natalin nastup na Shopping Dayu u Arena Centru vrhunac je programa što su ga pripremili časopis Story i Mastercard, a koji prezentira dječje zborove te Whatta band, nastup DJ-a, kreativni natječaj s modnim blogericama u izboru za najbolji styling, nastup Ive Ajduković…

arena_1200x628-1

Uz zabavni dio programa, ne propustite i odličnu kupovinu, za sebe i bližnje! Božićne darove ove godine možete odabrati ranije u sklopu Shopping Daya u Arena Centru u Zagrebu, 26. studenoga 2016.! Plaćajte svojim Mastercard i Maestro karticama i ostvarite 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u 50 trgovina.

Preporučujemo