Cosmopolitan za vas, Cosmo Man za njega i essence make up poklon – ruž, sjajilo, sjenilo, rumenilo ili lak za nokte... 160 stranica čiste zabave, seksa i stila. Vi odlučujete što ćete uzeti prvo u ruke!

Dosta vam je toga da vam dečko krade Cosmo i ostavlja ga na WC-u? Curke, odahnite jer novi broj Cosma donosi vam i poseban dodatak za dečke – testosteronski specijal Cosmo Man sa zrnom estrogena na 28 stranica s Ivanom Tandarićem na naslovnici. Sve je tu i sve smo dečkima precizno nacrtale – veliki bonton vodič za džentlmene novog doba, devet jakooo seksi frajera koje smo cijelo ljeto škicale (što uživo, što na Instagramu), modni i beauty savjeti, bojanka za odrasle, zodijak na četiri kotača, intervju s njegovim najboljim frendom, dokaz da i alfa frajeri plaču i nije im zbog toga bed te, naravno, suptilne upute frajerima što sve u seksu i na dejtu rade pogrešno. Znamo, postoji opasnost da bi dečki nakon konzumacije ovog priloga doista mogli početi čitati naše komplicirane i sofisticirane misli.

Koje? Da sve mi sanjamo o tome da se prestanemo igrati muško-ženskih igrica i postanemo doista sretan par, ali ne onaj ljigavi koji svima drugima ide na živce od savršenstva i patetike nego onaj cool s puno humora i finih manira. Osim toga, tu su i korisne savjetodavne teme kako se obraniti od znatiželjnih baba koje gnjave glupim pitanjima, zatim kako se izboriti za svoja prava i reći „Ne seksizmu“ kao što je učinila Taylor Swift tužeći DJ-a za šlatanje tijekom poziranja za fotku te, ne manje bitno, kako biti ful sretan na poslu.

Uz listopadsko izdanje Cosmopolitana odaberite omiljenu make up poslasticu s potpisom essence – ruž, sjajilo, sjenilo, lak za nokte, rumenilo… Essence u nadolazećoj sezoni jesen/zima 2017 donosi drugačije trendove, predstavljajući najzanimljiviju i najkreativniju make up kolekciju. Moderni, visoko kvalitetni essence proizvode apsolutni su must have sezone, a dolaze u potpuno novoj varijanti – metallic, glow, shine i fresh trend s nevjerojatno zavodljivom paletom boja…

A sada kada smo vam nabrzaka ukratko prepričali sve što smo vam pripremili s puno ljubavi – od stylinga za dejt, velikog testa koji će vam pomoći da otkrijete koji je vaš parfem, krema protiv PMS-a, odaberite neku pjesmu s naše hot liste i dobro poslušajte kakve vam seksi savjete daju Beyonce, Kanye West, Ariana Grande, zavitlajte kožnjak ili previsoke cipele i zaplešite od srca.

A tko je bolje društvo od neustrašive, vedre i smjele Kate Hudson koja nas je ove godine oduševljavala pozitivom i dobrom energijom. Prepustite se dobrom ritmu i vašem Cosmu, bilo sami ili s nekim, bilo divlje ili, zašto ne, very despacito.

Potražite novi Cosmo i essence dar od 25. rujna na svim kioscima!

Preporučujemo