Zagrebački Advent dvije godine zaredom proglašen je najboljim u Europi. Znamo da ga ove godine nećete propustiti. Uz to sad imate priliku da vas netko i časti, dok sa svojom pratnjom obilazite kućice s hranom i pićem. Jamnica je ta koja časti, a na vama je samo jedan slatki zadatak…

Advent u Zagrebu nezaobilazan je event krajem godine. Prilika da se spoji ugodno s ukusnim dok se s prijateljima šeta divno uređenim Zagrebom uz kušanje adventske gastro i eno ponude. Jamnica ove godine organizira tri obilaska Adventa; “slatki”, “slani” i “tekući” na koje će povesti15 ljudi.

Od ljudi koji idu na obilaske, a nije teško dospjeti među njih, potrebno je samo dati kratku izjavu za Jamnica vodič – što su dobro jeli, što im se svidjelo, koju lokaciju bi preporučili drugima. Obilasci će imati stručno vodstvo pa bez brige, znat će se gdje što probati.

Prijaviti se za obilaske možete do 29.11. na web stranici www.jamnica.hr, a birati možete između “slanog” obilaska (6.12.), “slatkog” obilaska (13.12.) i “tekućeg” obilaska (20.12.)

Kako se prijaviti

Na web stranici www.jamnica.hr potrebno je ispuniti formu i napisati zašto bi Jamnica baš vas povela. U svaku grupu ide po 5 ljudi, a oni koje Jamnica odabere mogu povesti i pratnju. Potrebno je samo u prijavi napisati zašto bi Jamnica odabrala baš vas za svoje gastro ture. Bez brige, uvjet nije biti  gastro blogerica ili vrhunski poznavatelj hrane, baš naprotiv.

A za one koji nisu iz Zagreba?

Ako niste iz Zagreba, nema brige. U prijavi na navedenoj web stranici potrebno je odabrati grad iz kojeg se dolazi. Jamnica će, u slučaju odabira, osigurati troškove puta i smještaja. Sad požurite na web stranicu i prijavite se, jer netko mora i kušati sve te fine kobase, kuhano vino, germknedle i ostale adventske specijalitete. Sretno!

Preporučujemo