Jesu li germknedle i dalje najveći hit ili ih je Apple pie fritula skinula s trona? Mogu li se na Adventu naći i tradicionalne slastice ili prevladavaju ekstravagance?

Krenete li na Advent s namjerom da se dobro provedete, najedete i zabavite, ne zaboravite da ove godine Advent u Zagrebu vrvi ponudom slastica. Da bi vam barem malo olakšali – jer nemoguće je obići i kušati sve slatko u jednoj ili dvije večeri – Jamnica je organizirala 3 obilaska od koji je jedan slatki pa su za vas testirali ponudu.

Prije nego navalimo na šećer, samo podsjetnik da su ranije napravili slanu turu gdje je veprova kobasica odnijela titulu pobjednika večeri pa pročitajte i taj vodič, dobro će doći.

Dakle, slatko na Adventu u Zagrebu. Najviše pozitivnih komentara dobila je Apple pie fritula na Time kućici na Strossmayeru, što zapravo ne čudi jer se o njoj dosta piše i komentira. Odmah nakon nje, Jamnica recenzenti na listu stavljaju Wafletinu u Čudnoj šumi (Varšavska), ali bez puno razmišljanja glas daju i za palačinke i klasične fritule na Zrinjevcu.

Bez brige, nije im prošla ispod radara ni germknedla na Spizza kućici, a bit će najbolje da skoknete na članak na web stranici Jamnice i sami pročitate (i pogledate) što su sve kušali i komentirali.

Preporučujemo