Da ste se odlučili prošetati adventskim ulicama glavnog grada, sigurni smo da nije upitno. Ono što bi vas moglo zanimati jest dobra preporuka za finu klopu.

U moru komentara i preporuka na društvenim mrežama i portalima nekad je teško procijeniti što je dobro i vrijedno kušanja, a što samo dobro zvuči ili izgleda. Zato je Jamnica odlučila ove godine okupiti po 3 tima i povesti ih na kušanje slanih, slatkih i onih tekućih adventskih delicija.

Tim je okupljen putem natječaja, a pobjednici nisu ni gastro blogeri, ni poznati kuhari ili vaši uobičajeni recenzenti, nego entuzijasti iz svih krajeva Hrvatske, spremni “žrtvovati” se kako bi svi zainteresirani dobili kvalitetne preporuke.

Tim od pet ljudi i njihove pratnje u srijedu su obišli sedam adventskih kućica i kušali većinu jela, a koji su im dojmovi i što bi vam preporučili, pročitajte na web stranici Jamnice.

Pogledajte i bogatu fotogaleriju s Adventa, gdje ćete među fotografijama naići i na slavna lica, a njihov odabir ukusne adventske ponude mogao bi vas malo i iznenaditi.

Preporučujemo