PRIPREMA

  1. Operite krumpir te kuhajte u vodi 20 minuta. Ostavite da se ohladi preko noći. Poriluk dobro operite i narežite na kolutiće.
  2. Ocijedite, oplahnite pa opet ocijedite. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. Ogulite krumpir pa narežite na kockice.
  3. Očistite papriku i narežite je na trakice.. Pjenasto stucite jaja. Umiješajte vrhnje i senf. Začinite solju i paprom. Stavite ulje u veliku vatrostalnu tavu.
  4. Pržite krumpir, papriku i poriluk oko 3 minute. Posolite te popaprite. Ulijte smjesu od jaja. Ostavite da se grije oko 4 minute dok se ne stvrdne (nemojte miješati!).
  5. Pospite sirom. Zapecite 12-15 minuta u pećnici. Ukrasite po želji vlascem.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte