priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Operite i očistite povrće. Prerežite patlidžane po dužini. Na sredini ih više puta zarežite.
  2. Pecite patlidžane u aluminijskoj foliji oko sat vremena. Nasitno nasjeckajte mrkvu, celer i češnjak. Narežite luk na ploške. Raščetvorite masline.
  3. Sve pržite na 2 žlice ulja 5 minuta. Dodajte rajčice pa ostavite da lagano vrije 5 minuta. Dodajte oko 200 g razmrvljene fete. Umiješajte peršin i začinite.
  4. Izdubite patlidžane tako da ne probijete koru. Izdubljene dijelove pomiješajte s povrćem te začinite.
  5. Smjesom nadjenite patlidžane, razmrvite po tome preostalu fetu, ulijte temeljac te pecite oko 35 minuta.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte