PRIPREMA

  1. Na sredini brašna napravite udubljenje. Pomiješajte 50 ml mlijeka i kvasac te ulijte u
    udubljenje. Prekrijte pa stavite na toplo mjesto da se diže.
  2. Umijesite u tijesto preostalo mlijeko, 1 žličicu soli, šećer i 6 žlica ulja. Prekrijte pa ostavite da se diže još 30 minuta.
  3. Ogulite rajčice, raščetvorite ih, uklonite im sjemenke te ih narežite na kockice. Oljuštite češnjak, nasjeckajte ga pa popržite na 2 žlice ulja. Dodajte rajčice te pirjajte 2-3 minute. Umiješajte timijan i začinite pa ostavite da se ohladi.
  4. Pećnicu zagrijte na 200 °C. Promijesite tijesto, razdijelite na 4 dijela te izvaljajte. Stavite na nauljene limove te premažite s malo ulja. Narežite sir na ploške. Na tijesto stavite rajčice, sir i preostalo ulje te pecite 15-20 minuta. Ukrasite bosiljkom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte