Dodajte ostale sastojke i od svega mikserom (lopaticama) najprije na najnižoj, a potom na najvećoj brzini (oko 5 min) izradite glatko tijesto.
Tijesto ostavite pokriveno na toplome mjestu da se diže dok se vidljivo ne poveća.
Lim obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu (električna pećnica: 200 °C, pećnica na vrući zrak: 180 °C).
Rajčice operite i narežite na tanke ploškice. Narežite svježi kozji sir na oko 20 ploški. Očistite češnjak i nasjeckajte ga.
Tijesto na lagano pobrašnjenoj radnoj ploči još jednom kratko izmijesite.
Tijesto podijelite na 10 jednako velikih komada, oblikujte kugle i nauljenim rukama oblikujte duguljaste jezičke veličine oko 5 x 12 cm. Položite ih na lim.
Prvo posložite rajčice u obliku lepeze, na njih stavite po 2 kriške sira, pritom ostavite slobodan rub. Potom začinite solju, češnjakom, paprom.
Poprskajte s malo maslinova ulja pa pecite oko 20 minuta.
Bosiljak operite, osušite, listiće otrgnite i narežite na trake. Pizzette prije posluživanja pospite trakicama bosiljka, parmezanom i paprom.