priprema

  1. Tofu dobro ocijedite i fino usitnite vilicom. Povrće i začinsko bilje operite. Mrkvu ogulite, a poriluk i luk očistite pa ih nasitno nasjeckajte, kao i peršin i vlasac.
  2. Žlicu peršina sačuvajte za umak. Ostatak zajedno s usitnjenim povrćem, jajem i brašnom dodajte u zdjelu s tofuom i dobro izmiješajte.
  3. Posolite i popaprite. Oblikujte 16 popečaka pa ih pržite na 2 žlice ulja, na srednjoj vatri oko 4 minute sa svake strane.
  4. Paprike i tikvicu narežite na kockice. Luk nasitno nasjeckajte pa ispecite s povrćem na preostalom ulju.
  5. Podlijte temeljcem i octom pa maknite s vatre. Umiješajte peršin pa poslužite s popečcima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte