priprema

  1. Krumpir ogulite, operite i narežite na kockice. Cvjetaču očistite, operite i razdijelite na cvatove. Slanutak ocijedite. Ulje zagrijte u dubokoj tavi.
  2. Krumpir pržite, povremeno ga miješajući, 10-ak minuta. Dodajte cvjetaču. Potom ulijte vrući temeljac i kuhajte 10-ak minuta. 3. Češnjak oljuštite i i nasjeckajte.
  3. Čili operite, očistite i nasjeckajte. Oboje stavite s đumbirom u tavu i propirjajte. Umiješajte garam musalu.
  4. Jogurt pomiješajte s brašnom te zajedno sa slanutkom dodajte krumpiru. Ostavite da lagano ključa 10-ak minuta.
  5. U međuvremenu očistite špinat, operite ga i blanširajte u kipućoj slanoj vodi. Potom ga ocijedite.
  6. Na kraju ga umiješajte u curry od cvjetače te začinite solju, paprom i limunovim sokom. Pospite s malo mljevene paprike i poslužite

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte