priprema

  1. Odmrznite tijesto pa preklopite po dva lista i stavljajte ih na radnu površinu. Gljive prelijte vrelom vodom i ostavite pola sata da omekšaju, a zatim ih ocijedite i sitno nasjeckajte.
  2. Kupus narežite na tanke rezance pa ga propirjajte u woku. Dodajte gljive i povrće te nastavite pirjati.
  3. Posolite, popaprite, začinite kineskim začinima te soja sosom i umakom od čilija. Maknite s vatre i ostavite da se ohladi.
  4. Povrće razdijelite na listiće tijesta tako da jedan rub ostane prazan pa ga premažite razmućenim jajem.
  5. Smotajte rolice pa ih pržite u woku u dubokom ulju dok ne postanu zlatnožuti.
  6. Nakon prženja ih ocijedite na papirnatom kuhinjskom ubrusu i poslužite s gotovim kineskim umacima ili soja sosom.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte