priprema

  1. Temeljac zakuhajte. Kus-kus stavite u zdjelu, prelijte temeljcem, promiješajte, poklopite i ostavite da odstoji oko 5 minuta.
  2. Povrće operite i očistite, tikvicu prerežite jednom, a patlidžan dvaput po dužini, a potom oboje usitnite. Rajčice prerežite po želji. Luk oljuštite i nasjeckajte.
  3. Povrće pržite oko 5 minuta u masnoći od prženja, a zatim začinite. Tofu narežite na kocke pa dodajte povrću i pržite još nekoliko minuta.
  4. Kus-kus promiješajte i nakapajte maslinovim uljem. Pomiješajte ga s pripremljenim sastojcima i ukrasite sjeckanim bosiljkom. Po želji, poslužite s jogurtom.

Preporučujemo

Komentari

Tvoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte