priprema

  1. Oguljeni češnjak izmiksajte sa slanutkom, tahini pastom, maslinovim uljem i sokom od limuna. Smjesu malo posolite i popaprite.
  2. Tempeh narežite na rezance. Povrće stavite u cjedilo, isplahnite hladnom vodom, ostavite da se ocijedi pa osušite papirnatom salvetom.
  3. Radnu površinu pospite brašnom, tijesto prepolovite i svaku polovicu razvaljajte na tanki pravokutnik. U sredini premažite smjesom od slanutka, dodajte pola količine povrća i smotajte.
  4. Od preostalih sastojaka pripremite i drugu savijaču. Obje stavite na lim prekriven papirom za pečenje. Premažite jajetom i pecite 25-30 minuta na 180 °C.

Prepustite se mašti i kao nadjev odaberite povrće koje najviše volite

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte