priprema

  1. Oljuštite 1 ljutiku pa nasjeckajte zajedno s 1 žličicom kapara i 1 kiselim krastavcem. Pomiješajte to sa 200 g polumasnog svježeg sira. Posolite i popaprite.
  2. Operite ½ vezice mladog luka, očistite pa narežite na kolute. Ugrijte 1 žlicu ulja u tavi (promjera 22 cm). U tome pirjajte luk 3 minute, posolite te popaprite.
  3. Razmutite 4 jaja, začinite pa ulijte u tavu. Ostavite 3-4 minute da se jaja stvrdnu. Operite i protresite 4 lista zelene salate. Raspodijelite kajganu na 4 porcije.
  4. Svaku krišku kruha premažite svježim sirom. Na donje polovice stavite po list salate te porciju kajgane, a po tome 50 g mješavine klica. Potom stavite na to drugu polovicu peciva.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte