Rajčice operite i osušite papirnatim ručnikom, odstranite im dio oko peteljke pa ih narežite na tanke kriške. Listiće bosiljka operite i osušite, te ih natrgajte.
Mozzarellu stavite u cjedilo da se dobro ocijedi, a zatim i nju narežite na tanke ploške.
U zdjelicu stavite jaja, mlijeko i naribani parmezan pa ih dobro razmutite vilicom. Smjesu s jajima začinite solju i paprom.
U velikoj tavi sa zaštitnim slojem zagrijte maslinovo ulje. Kriške tosta uvaljajte u smjesu s jajima. Na kriške tosta položite rajčice, pršut, mozzarellu i bosiljak.
Na vrh stavite preostale kriške tosta pa ih lagano pritisnite.
Tako pripremljene sendviče pržite na srednje jakoj vatri u vrućem ulju po oko 5 minuta sa svake strane, tako da poprime zlatno-smeđu boju.
Gotove sendviče stavite u pećnicu zagrijanu na 80 stupnjeva kako bi ostali topli.
Prerežite ih napola po dijagonali, a po želji ih možete i ukrasiti listićima bosiljka i cherry rajčicama.