PRIPREMA

  1. Operite i očistite peršin pa ga nasitno nasjeckajte. Oljuštite pa nasjeckajte 1 češanj češnjaka. Pomiješajte sa svježim sirom, 50 g parmezana, jajima i peršinom.
  2. Ako smjesa nije kompaktna, dodajte malo krušnih mrvica. Začinite koricom od limuna, solju i paprom.
  3. S pomoću dvije žlice od tijesta oblikujte valjuške te ih stavite u lagano kipuću vodu na 10-ak minuta. Operite, očistite i na kolute narežite mladi luk.
  4. Operite, očistite i nasjeckajte krbuljicu. Istisnite preostali češnjak te ga pržite s mladim lukom 1-2 minute na maslacu.
  5. Dodajte krbuljicu i ocijeđene njoke te poslužite posuto preostalim parmezanom. Po želji pospite pinjolima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte