priprema

  1. Pomiješajte u zdjelici mješavinu začina za tacos s 3 žlice ulja. Operite kotlete i posušite pa u mješavini začina marinirajte 2 sata prekriveno prozirnom folijom.
  2. Ogulite avokado, uklonite košticu te narežite voće na kockice. Odmah izmiješajte sa sokom od limuna. Očistite rajčice, raščetvorite, uklonite koštice pa usitnite.
  3. Operite krastavac, prerežite, uklonite koštice pa također narežite na kockice. Umiješajte avokado, krastavac i sok od limuna.
  4. Dodajte preostalo ulje te začinite solju i paprom. Posušite kotlete pa pržite oko 4 minute sa svake strane.
  5. Poslužite s umakom od avokada. Po želji poslužite ploške limete i zapečene tortilje.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte