priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Kavu, kakao, šećer i začine pomiješajte u tanjuru. Odreske operite i posušite pa ih uvaljajte u mješavinu.
  2. U tavi zagrijte 1 žlicu ulja pa pržite odreske oko 1 minutu sa svake strane. Stavite ih na lim te pecite 6 minuta u pećnici (nakon 3 minute ih okrenite).
  3. Meso prekrijte aluminijskom folijom i ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi. Gljive očistite i usitnite.
  4. Oljuštite luk, narežite na kockice pa propirjajte na 1 žlici ulja. Dodajte gljive pa ih pirjajte 5 minuta uz stalno miješanje.
  5. Zatim dodajte vrhnje i temeljac pa zakuhajte i začinite. Poslužite gljive s odrescima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte