priprema

  1. Rajčice operite pa im odrežite poklopce i izdubite ih. Propirjajte luk i češnjak na žlici ulja, dodajte peršin, posolite i popaprite. Pećnicu zagrijte na 175 stupnjeva.
  2. U namašćeni lim poredajte rajčice. Popržite četiri žlice mrvica na dvije žlice ulja, pomiješajte s lukom pa time nadjenite rajčice. Potom pospite žlicom mrvica i sirom te poprskajte žlicom ulja. Pecite 25 minuta.
  3. Očistite kukuruz pa ga kuhajte u zaslađenoj vodi oko 15 minuta. Ocijedite ga, posolite i popaprite.
  4. Goveđe odreske operite i osušite. Na zagrijanom maslacu pržite s obje strane po 4 minute. Začinite, prekrijte folijom i ostavite oko 5 minuta da se ohladi.
  5. Klipove kukuruza kratko popržite na maslacu. Poslužite ih s biftekom i rajčicama te ukrasite ružmarinom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte