priprema

  1. Ocijedite grah i kukuruz. Oljuštite i nasjeckajte luk i češnjak. Oboje propirjajte na 1 žlici ulja. Dodajte rajčice pa kuhajte oko 10 minuta.
  2. Začinite solju i kajenskim paprom. Ostavite pola umaka po strani. Pomiješajte grah, kukuruz i koncentrat rajčice s preostalim umakom, kuhajte oko 5 minuta pa začinite.
  3. U međuvremenu operite pileća prsa, posušite pa narežite na trake. Pržite piletinu u tavi na preostalom ulju 2-3 minute.
  4. Začinite solju i paprom pa umiješajte u ragu od graha. Ostavite da se malo ohladi. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  5. Raspodijelite ragu po tortiljama, smotajte ih te stavite kalup za složenac (30 x 25 cm).
  6. Nakapajte preostalim umakom od rajčice, pospite sirom pa pecite oko 20 minuta. Ukrasite po želji.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte