priprema

  1. Operite i očistite povrće pa ga narežite na kockice debljine 0,5 cm. Čili zarežite po dužini i očistite pa narežite na kolutiće.
  2. Ljutiku i đumbir oljuštite, odnosno ogulite, a potom nasjeckajte.
  3. Ljutiku i đumbir staklasto propirjajte na 2 žlice ulja, dodajte povrće, ulijte temeljac pa kuhajte oko 15 minuta. Pećnicu zagrijte na 120 stupnjeva.
  4. Odreske operite i posušite pa pržite na preostalom ulju 2-3 minute sa svake strane. Posolite, popaprite, pospite čilijem te pecite oko 10 minuta.
  5. Začinite povrće solju, paprom i curryjem, izvadite i stavite na stranu. Senf i vrhnje zakuhajte u tavi pa začinite.
  6. Poslužite s povrćem te pospite peršinom. Na to stavite odreske.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte