priprema

  1. Meso operite, posušite i narežite na komade debljine 0,5 cm. Stucite ga s obje strane, posolite i popaprite.
  2. Senf pomiješajte s medom pa s jedne strane premažite meso. Mrkve ogulite, a poriluk operite pa ih narežite na komade veličine 10 x 0,5 cm.
  3. Komade poriluka prerežite po dužini. Na svaki komad mesa stavite po komad poriluka i više komada mrkve, smotajte i učvrstite kuhinjskim koncem.
  4. Pećnicu zagrijte na 180 °C. Luk oljuštite i narežite na 8 komada. Svitke uvaljajte u brašno pa popržite u tavi na rastopljenom maslacu sa svih strana.
  5. Potom ih stavite u posudu za pečenje te dodajte luk i čašu vode. Posudu stavite u pećnicu, poklopite i pecite oko 40 minuta.
  6. Potom otklopite pa meso pecite još 30 minuta. Zatim izvadite posudu i ostavite svitke da odstoje oko 10 minuta.
  7. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Procijedite umak od pečenja te ga pomiješajte s peršinom. Svitke poslužite s tjesteninom i umakom od pečenja.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte