priprema

  1. Operite i posušite meso pa ga stavite u marinadu zamiješanu od 2 žlice soja sosa, 2 žlice rižinog vina, sezamovog ulja i šećera. Ostavite 15-ak minuta.
  2. Očistite čili papričicu i narežite je na sitne trakice. Oguljeni đumbir i češnjak sitno nasjeckajte.
  3. Izvadite meso iz marinade pa ga popržite na vrućem ulju, izvadite i stavite na kuhinjski papir da se ocijedi.
  4. Smanjite vatru pa na masnoći od prženja propirjajte češnjak i đumbir, dodajte narezanu papriku i pirjajte 2-3 minute.
  5. Vratite meso, prelijte preostalim soja sosom, žlicom rižinog vina i po želji posolite. Pospite nasjeckanom čili papričicom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte