priprema

  1. Narežite govedinu na kocke veličine 1 cm. Ogulite luk, narežite ga na kockice.
  2. Zagrijte ulje u loncu i na njemu pržite kockice mesa na laganoj vatri oko 5 minuta sa svih strana. Dodajte luk i povrće te popržite.
  3. Umiješajte koncentrat i mljevenu papriku. Ogulite češnjak, sitno ga narežite, pomiješajte s limunovom koricom, kuminom, mažuranom, lovorovim listom i soli te dodajte mesu.
  4. Zalijte juhom, poklopite i kuhajte na laganoj vatri 60-ak minuta dok meso ne postane mekano. Ogulite, operite i na kockice narežite krumpir.
  5. Dodajte ga u juhu pa kuhajte još 30 minuta. Posolite i popaprite juhu te pustite da polagano kuha još 5 minuta. Poslužite. Uz to možete poslužiti prepečeni kruh.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte