priprema

  1. Patlidžan, tikvice i celer očistite, operite i narežite na kolutove. Krastavac ogulite, po dužini prepolovite, izdubite koštice i narežite na kockice.
  2. Luk i češnjak oljuštite i nasjeckajte. U posudi zagrijte ulje. Luk i češnjak pirjajte dok ne postanu staklasti.
  3. Dodajte mljeveno meso, te uz stalno miješanje pirjajte dok se ne formiraju pečene grudice. Dodajte povrće i pelate zajedno sa sokom od pelata.
  4. Dobro začinite solju, kajenskim paprom te kuhajte sljedećih 30 do 40 minuta. Začinsko bilje operite, posušite pa listiće nasjeckajte i dodajte u gulaš.
  5. Gulaš poslužen u tanjuru ukrasite žlicom jogurta i pospite s malo mljevene paprike.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte