priprema

  1. Oljuštite i nasitno nasjeckajte češnjak. Pomiješajte ga s mekim maslacem, peršinom i solju. Oblikujte valjak te omotajte prozirnom folijom.
  2. Stavite u hladnjak da se stvrdne. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Operite piletinu, posušite i zarežite s deblje strane.
  3. Razdijelite maslac na četiri komada te premažite iznutra piletinu. Uvaljajte meso u brašno. Pomiješajte krušne mrvice sa solju, paprom i mljevenom paprikom.
  4. Razmutite jaja u tanjuru. Najprije uvaljajte meso u jaja, potom u krušne mrvice, a zatim pritisnite panadu.
  5. Ugrijte ulje u tavi te pržite meso oko 2 minute sa svake strane. Izvadite, stavite na lim te pecite još 20 minuta u pećnici. Ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte