PRIPREMA

  1. Meso pomiješajte s namočenim i ocijeđenim kruhom, naribanim lukom i nasitno nasjeckanim češnjakom pa posolite i popaprite. Dobro umijesite i oblikujte ćuftice.
  2. Oguljen krumpir narežite na kolutove debele ½ cm i ispržite na vrućem ulju. Prženi krumpir stavite u vatrostalnu posudu ili lim za pečenje pa ga posolite. Na istom ulju na kojem ste ga pržili ispržite i ćufte pa ih stavite na krumpir. Na kraju na istom ulju popržite i kolutiće papričice te oguljene i narezane rajčice. Začinite solju i origanom, kratko prokuhajte i prelijte preko ćufti.
  3. Podlijte s oko 1 dl vode. Zapecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta. Poslužite posuto nasjeckanim peršinom.

Kebab je zajednički naziv brojnih jela od mesa. Najpoznatiji su šiš i doner kebab

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte