priprema

  1. Za marinadu najprije zgnječite papar, piment i borovice, a potom pomiješajte s maslinovim uljem.
  2. Oljuštite češnjak, operite ružmarin, posušite i nasjeckajte pa oboje dodajte ulju.
  3. Time marinirajte meso te ga ostavite u hladnjaku (najbolje) preko noći, ali najmanje 2 sata. Povremeno okrenite meso.
  4. Izvadite meso iz hladnjaka oko sat vremena prije pečenja. Ugrijte veliku tavu, stavite unutra 2 žlice marinade pa ugrijte.
  5. Posolite meso te pržite s obje strane po 4 minute. Isključite ploču na štednjaku, stavite ukoso poklopac na tavu te ostavite meso još 10 minuta na štednjaku.
  6. Po želji ukrasite svježim ružmarinom. Odličan prilog je kuhano povrće.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte