priprema

  1. Za marinadu najprije zgnječite papar, piment i borovice, a potom pomiješajte s maslinovim uljem.
  2. Oljuštite češnjak, operite ružmarin, posušite i nasjeckajte pa oboje dodajte ulju.
  3. Time marinirajte meso te ga ostavite u hladnjaku (najbolje) preko noći, ali najmanje 2 sata. Povremeno okrenite meso.
  4. Izvadite meso iz hladnjaka oko sat vremena prije pečenja. Ugrijte veliku tavu, stavite unutra 2 žlice marinade pa ugrijte.
  5. Posolite meso te pržite s obje strane po 4 minute. Isključite ploču na štednjaku, stavite ukoso poklopac na tavu te ostavite meso još 10 minuta na štednjaku.
  6. Po želji ukrasite svježim ružmarinom. Odličan prilog je kuhano povrće.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte