PRIPREMA

  1. S mesa uklonite mastan sloj na rubovima.
  2. Luk nasitno nasjeckajte. Češnjak s malo soli zgnječite u mužaru.
  3. Pomiješajte obje vrste luka, papar i maslinovo ulje pa time s obje strane dobro premažite kotlete.
  4. Pokrijte ih i ostavite u hladnjaku 2-3 sata.
  5. Feferone očistite od sjemenki. Rajčice ogulite i narežite na kolutove, a luk i limun na kriške.
  6. Kotlete dobro obrišite, stavite na roštilj i pecite oko 6 minuta s obje strane.
  7. Feferone stavite na rub roštilja i pecite uz stalno okretanje.
  8. Na 4 tanjura poslužite janjeće kotlete s feferonima, lukom, rajčicom i limunom.
  9. Po želji ukrasite listićima majčine dušice.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte