priprema

  1. Tikvice operite, očistite i narežite na kocke brida 1 cm. Šampinjone očistite i narežite na ploške, a krumpir ogulite, operite te, kao i šunku, narežite na kocke.
  2. Luk oljuštite i nasjeckajte. Zagrijte maslac pa staklasto propirjajte luk. Dodajte tikvice, krumpir i šampinjone te pržite oko 3 min.
  3. Umiješajte šunku pa još malo pržite te posolite i popaprite. Mješavinu istresite u namašćenu vatrostalnu zdjelu te je prelijte temeljcem.
  4. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Izmiješajte jaja, crème fraîche, vrhnje za kuhanje i senf pa posolite i popaprite.
  5. Goudu naribajte pa polovicu umiješajte u preljev od jaja i vrhnja. Zalijte time krumpir, pospite preostalom goudom pa pecite 45 min.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte