priprema

  1. Oljuštite i nasjeckajte luk. Očistite povrće. Narežite mrkvu na tanke prutiće, a celer na kockice. Operite kadulju, posušite i natrgajte listiće.
  2. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Ugrijte ulje. Hrskavo popržite nekoliko listića kadulje pa izvadite iz ulja.
  3. Popržite meso na ulju od prženja, a potom dodajte luk i popržite. Zatim dodajte celer i mrkvu te ulijte temeljac.
  4. Nasjeckajte svježu kadulju i dodajte pa začinite solju i paprom. Zakuhajte i ostavite da lagano vrije oko 5 minuta.
  5. Posložite mljeveno meso, tijesto i vrhnje u kalup za složenac, pospite sirom te pecite oko 30 minuta. Ukrasite kaduljom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte