priprema

  1. Dobro protisnite češnjak i pomiješajte ga s polovicom maslaca koji ste prethodno rastopili. U to dodajte sok od 1 limuna i sjeckami peršin.
  2. Operite meso, posušite ga i prelijte pripremljenom marinadom. Poklopite aluminijskom folijom i ostavite u hladnjaku da odstoji oko sat vremena.
  3. U grill tavi rastopite preostali maslac. Izvadite odreske iz marinade i pecite ih na vrućem maslacu 3-4 minute sa svake strane (ovisno o tome volite li više ili manje pečene odreske).
  4. Meso možete ispeći i na roštilju, a uz njega se preporučuje poslužiti pečeni krumpir i umak od vrhnja i majoneze.
  5. U 3 žlice vrhnja umiješajte majonezu tako da dobijete željenu gustoću te dodajte nekoliko kapi soka od limuna.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte