priprema

  1. Omekšajte pecivo u toploj vodi pa ga istisnite. Oljuštite te nasjeckajte luk. Nasjeckajte nasitno i jedan krastavac.
  2. Oboje zamijesite s mljevenim mesom, jajem i pecivom pa začinite solju i paprom. Poklopite pa stavite na 30 minuta u hladnjak.
  3. Od smjese oblikujte vlažnim rukama šest debljih popečaka te pržite na ulju u tavi oko 4 minute sa svake strane. Po želji tostirajte ili kratko popržite peciva.
  4. Pripremite salatu i rajčice. Posušite salatu, narežite rajčice i preostali krastavac na ploške, a oljušteni crveni luk na kolute.
  5. Na svaki donji dio peciva stavite po 1 žličicu majoneze. Po tome složite salatu, rajčice, popečak, krastavac i luk. Stavite na to drugi dio peciva.
  6. Po želji poslužite preostalu majonezu te zelenu salatu.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte