priprema

  1. Meso operite, posušite, narežite na kocke i nabodite na čačkalice. Pomiješajte papar, sok od limuna, origano i ulje. Češnjak oljuštite, narežite na kockice pa dodajte.
  2. Ražnjiće stavite u posudu, dobro ih premažite marinadom, poklopite i ostavite 2 sata u hladnjaku. Za salatu najprije operite i očistite povrće.
  3. Rajčice narežite na komade, a luk na kolute. Krastavac prerežite po dužini, a potom ga narežite. Masline ocijedite.
  4. Limun prerežite, pola istisnite, a drugu polovicu narežite na ploške i stavite na stranu.
  5. Sve pripremljene sastojke za salatu pomiješajte sa solju, paprom, octom, 1-2 žlice soka od limuna, uljem i začinskim biljem. Po tome razmrvite sir.
  6. Ražnjiće ocijedite i pecite ih na roštilju 6-8 minuta sa svake strane. Salatu ukrasite ploškama limuna pa na to stavite ražnjiće.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte