priprema

  1. U zdjeli pomiješajte sojin umak, rižino vino, šećer, ulje, istisnuti češnjak, đumbir i 2 nasjeckane čili papričice.
  2. Premažite meso marinadom, umotajte ga u plastičnu foliju i stavite u hladnjak na 60 minuta.
  3. Izvadite meso iz hladnjaka i ostavite zamotano još 30 minuta na sobnoj temperaturi. Dobro zagrijte roštilj. 
  4. Stavite meso na rešetku te pecite 3 do 5 minuta sa svake strane. Ostavite meso da se odmori najmanje 5 minuta prije no što ćete ga narezati.
  5. Poslužite ga sa salatom od kupusa. Narežite kupus i luk na trakice. Obarite oboje u lagano posoljenoj vodi, a zatim ocijedite.
  6. Povrće stavite u zdjelu pa dodajte nasjeckanu čili papričicu, ulje, ocat, šećer, sol i listiće metvice. Promiješajte.   

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte