priprema

  1. Meso operite, posušite papirnatim ubrusom pa ga ukoso narežite na odreske debljine 1 cm. Začine pomiješajte s 2 žlice ulja pa umakom premažite meso.
  2. Kukuruz izvadite iz konzerve, operite i ocijedite. Salatu očistite i operite te natrgajte na veličinu zalogaja. Tortilju narežite na komadiće.
  3. Avokada prepolovite, odstranite im koštice, a meso narežite na deblje trake. Pokapajte s malo limunova soka.
  4. Žumanca pomiješajte s ostatkom limunova soka pa umutite maslinovo ulje. Začinite worcester umakom, solju i paprom. U tavici zagrijte 1 žlicu ulja.
  5. Pržite piletinu na srednjoj vatri sa svih strana pa izvadite. Na istom ulju prepržite i komadiće tortilje.
  6. Pomiješajte salatu, kukuruz, avokado i komadiće pržene tortilje pa sve raspodijelite na tanjure. Na salatu položite komade mesa.
  7. Pokapajte dresingom. Naribajte sir i pospite po salati.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte