priprema

  1. Oljuštite luk i češnjak. Operite čili, zarežite ga po dužini, očistite i sve nasjeckajte.
  2. Prerežite oba avokada, uklonite im koštice, narežite ih na kockice, zgnječite i pomiješajte s usitnjenim sastojcima.
  3. Istisnite sok od limete. Začinite umak sokom od limete, solju i paprom te umiješajte 2 žlice majoneze. Operite odreske, narežite ih na kockice i nabodite na ražnjić.
  4. Razmutite jaja s mlijekom. Razmrvite nachose. Odreske uvaljajte najprije u brašno, a potom u jaja. Ostavite ih da se ocijede pa ih uvaljajte u nachose te dobro pritisnite.
  5. Ugrijte maslac u tavi. Pržite ražnjiće oko 4 minute sa svake strane.
  6. Ostavite da se ocijede na kuhinjskom papiru. Poslužite s umakom te ukrasite po želji.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte