priprema

  1. Narežite kobasicu na ploške. Oljuštite i nasjeckajte luk. Pripremite povrće, narežite paprike na trake, a rajčice na četvrtine.
  2. Operite peršin, posušite, natrgajte listiće pa nasitno nasjeckajte. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Ugrijte maslinovo ulje u dvije vatrostalne tave.
  3. Popržite ploške kobasica, dodajte luk i papriku pa na jakoj vatri pržite 3-4 minute da polako dobiju boju.
  4. Potom malo smanjite temperaturu, dodajte rajčice te grijte 4-5 minuta. Začinite solju i paprom. Ocijedite i dodajte kukuruz.
  5. Stavite po dva jaja na jelo te pecite oko 10 minuta u pećnici dok se bjelance ne stvrdne, a žumance ostane mekano.
  6. Prije posluživanja pospite nasjeckanim peršinom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte