priprema

  1. Umijesite tijesto od brašna, jaja, 125 g maslaca, ½ žličice soli i 1-2 žlice hladne vode. Zamotajte u foliju pa stavite u hladnjak na oko 30 minuta.
  2. Razvaljajte tijesto pa ga stavite u vatrostalnu posudu za pite. Utisnite rubove.
  3. Dva luka narežite na kolutiće i propirjajte na maslacu. Izvadite pa propirjajte nasjeckani luk s češnjakom. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  4. U pirjani luk umiješajte meso pa popecite. Dodajte nasjeckane kapare, ulijte temeljac, dobro promiješajte pa nadjenite tijesto.
  5. Pospite kružićima luka. Prelijte pomiješanim vrhnjem s jajima i pecite oko 45 minuta.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte