priprema

  1. Šunku operite i narežite na kockice. Pancetu narežite na kockice. Temeljac zagrijte te u njemu na laganoj vatri kuhajte šunku i pancetu oko 50 minuta.
  2. Luk oljuštite i nasjeckajte. Mrkvu i korabicu očistite te narežite na kockice veličine 1 cm. Masnoću zagrijte u posudi i u njoj pržite luk dok ne postane staklast.
  3. Dodajte kockice mrkve i kratko ih pirjajte. U posudu dodajte pirjane mrkve i korabicu te kuhajte sljedećih 25 minuta.
  4. Krumpir ogulite, operite i narežite na kocke. Dodajte u posudu. Varivo začinite curryjem, češnjakom u prahu, solju, paprom, šećerom, čilijem i javorovim sirupom.
  5. Sve kuhajte narednih 15 minuta. Po želji poslužite posuto nasjeckanim peršinom. Uz varivo poslužite tamni kruh.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte