priprema

  1. Meso prekrijte folijom pa ga lagano stucite, a zatim posolite i popaprite.
  2. Na svaku krišku stavite po ½ ploške šunke, 1 listić kadulje pa sve zajedno učvrstite čačkalicom.
  3. U velikoj tavi rastopite 2 žlice maslaca, dodajte ulje pa meso pržite oko 2 minute s obje strane. Izvadite odreske iz tave, stavite ih na toplo, a zatim u tavu ulijte vino.
  4. Iz umaka žlicom uklonite zapečene komadiće mesa, promiješajte umak od pečenja i dodajte preostali rastopljeni maslac.
  5. Umak od pečenja kratko prokuhajte, a zatim vratite meso u tavu, kratko ga zagrijte u umaku i odmah poslužite. Kao prilog uz ovo jelo izvrsno godi ciabatta ili baguette.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte