priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 °C (ili na 180 °C ako je na vrući zrak). Krumpire operite i prepolovite. Nasitno nasjeckajte iglice opranog ružmarina.
  2. Stavite ih u duboki lim za pečenje zajedno s krumpirima, nakapajte uljem i pomiješajte. Pecite u pećnici oko 35 minuta, uz povremeno okretanje.
  3. Piletinu isperite i obrišite kuhinjskim ubrusom, narežite na 8 odrezaka pa ih posolite i popaprite. Cornflakes malo izmrvite. Razmutite jaja.
  4. Odreske najprije uvaljajte u brašno, zatim provucite kroz jaja i na kraju uvaljajte u cornflakes. Panadu lagano pritisnite.
  5. U velikoj tavi zagrijte tekući maslac pa pecite odreske sa svake strane 3 do 4 minute. Poslužite sa salatom po želji i krumpirima.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte