priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 80 stupnjeva. Luk i češnjak oljuštite. Jednu glavicu luka narežite na kolute, a drugu na kockice. Češnjak narežite na kockice.
  2. Meso operite, posušite i pržite na vrućem ulju u velikoj tavi 3-4 minute sa svake strane. Na kraju dodajte kolute luka i kratko ih pržite.
  3. Sve izvadite i držite u zagrijanoj pećnici. Kockice luka i češnjaka pirjajte oko 2 minute u masnoći od prženja, a potom ih posolite i popaprite.
  4. Dodajte vrhnje i sok od limuna, sve sastojke dobro zgnječite (ili izmiksajte). Ružmarin operite, posušite, natrgajte listiće te dodajte umaku.
  5. Zatim umak ostavite da vrije 5-10 minuta pa ga začinite. Odreske poslužite s umakom od vrhnja i kolutima luka.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte