priprema

  1. Posušite meso pa na debljoj strani urežite duboki džep. Oljuštite i nasitno nasjeckajte luk, pa pola staklasto propirjajte na 1 žlici ulja.
  2. Dodajte protisnuti češnjak i 3 žlice peršina te pržite 3 minute. Začinite solju i paprom te ostavite da se ohladi. Napunite meso i zatvorite otvor čačkalicama.
  3. Ugrijte 1 žlicu ulja. Pržite meso sa svih strana oko 5 minuta. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva te pecite filete 20-25 minuta.
  4. Za bešamel najprije propirjajte preostali luk na maslacu. Pospite brašnom te još jednom popržite. Ulijte mlijeko i temeljac te miješajući kuhajte 5 minuta.
  5. Začinite solju, paprom i muškatnim oraščićem. Umiješajte preostali peršin. Poslužite uz odreske i prilog po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte