priprema

  1. Operite krumpir i kuhajte ga 20-25 minuta u slanoj vodi. Ocijedite ga, ogulite i narežite na ploške. Oljuštite i nasjeckajte ljutiku.
  2. Pomiješajte temeljac s ljutikom, octom i 2 žlice ulja te kuhajte oko 5 minuta. Ostavite 15 minuta da se okusi prožmu.
  3. Pomiješajte s krumpirom, 2 žlice ulja i začinskim biljem. Posolite i popaprite te promiješajte. Ostavite da odstoji oko 20 minuta.
  4. Očistite rotkvice, narežite ih na ploške i pomiješajte s krumpirom. Posušite odreske i popržite ih na preostalom ulju 3-4 minute (može i na roštilju).
  5. Prije posluživanja ukrasite peršinom i koprom

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte